Bralnica

Bralnica je zastekljen prostor, namenjen manjši skupini, do 50 oseb. Primerna je za scensko manj zahtevne prireditve, predvsem seminarje, tiskovne konference okrogle mize, literarne večere in predavanja. Prostor je odmaknjen od kavarniškega vrveža in omogoča prijetno, intimno atmosfero. Zaradi steklenih sten v prostor vstopa veliko dnevne svetlobe, po potrebi pa je prostor možno zatemniti in izvajati kvalitetne projekcije na stalno prisotno projekcijsko platno. Ob stranskih stenah Bralnice se po celotni dolžini raztezata dve nepremični klopi.

Dostop:
V bralnico je možen dostop skozi glavni vhod Centra kulture Španski borci, po stopnicah v prvo nadstropje in mimo točilnega pulta v prvem nadstropju naravnost skozi steklena vrata v bralnico. Vstop je možen tudi neposredno v čitalnico skozi zadnji vhod Centra kulture Španski borci, ki se nahaja na ploščadi stanovanjskega naselja za domom.

Sanitarije:
Uporabnikom bralnice so na voljo sanitarije v prven nadstropju Galerije Internacionala. Sanitarije so ločene za ženske in moške.

Dimenzije prostora
Površina: 51m2
Dolžina: 7,40m
Širina: 6,90m
Višina: 3m
Tla: Kamniti tlak
Luč: Dnevna svetloba
Ton, Video: po dogovoru
Elektrika: Maksimalni priklop 1x16A 

 


Center kulture Španski borci
Zaloška 61
1110 Ljubljana

Blagajna:
+386 (0)1 620 87 90

Uprava:
+386 (0)1 620 87 84

Email:
info@spanskiborci.si

Zemljevid

Kako do nas