Podporniki

Program Zavoda EN-KNAP, upravitelja Španskih borcev, finančno podpirata: Mestna občina Ljubljana – oddelek za kulturo, ki podpira tudi dejavnost Španskih borcev, in Ministrstvo za kulturo RS.
 

           

 

Celoletni festival Plesna Vesna v produkciji Zavoda EN-KNAP, ki v Centru kulture Španski borci v sodelovanju z mrežo Aerowaves predstavlja mlado plesno produkcijo z vse Evrope, je prejemnik prestižne znamke EFFE, ki ga uvršča med najkakovostnejše festivale v Evropi.


 

Zavod EN-KNAP je partner mrež:

AEROWAVES

Aerowaves je evropska mednarodna plesna mreža, usmerjena v raziskovanje in mednarodno predstavljanje plesnih del, ki je bila ustanovljena oktobra 19996. Odpira priložnosti mladim umetnikom, ki delujejo v Evropi. Aerowaves zastopa 40 partnerjev mreže iz 34 evropskih držav, predstavniki partnerjev pa oktobra vsako leto izberejo dela, ki jih mreža predstavlja v naslednjem letu.

 


IETM 

IETM je leta 1987 ustanovljena organizacija, katere cilji so spodbujanje kakovosti, razvoja in kontekstov za sodobne performativne umetnosti v globalnem okolju. Iniciira in omogoča profesionalno mreženje in komuniciranje, dinamično izmenjavo informacij, prenos znanja in veščin ter predstavljanja primerov dobre prakse.
 

 

 

Medijski sponzorji:
        

 

Atlantis skrbi za moč in vitalnost ekipe Španskih borcev.

 

 
 


Center kulture Španski borci
Zaloška 61
1110 Ljubljana

Blagajna:
+386 (0)1 620 87 90

Uprava:
+386 (0)1 620 87 84

Email:
info@spanskiborci.si

Zemljevid

Kako do nas