Ustvarjalnice z Galerijo C.C.U.

Ustvarjalnice z Galerijo C.C.U.

Tedenske delavnice za najmlajše

V decembru bomo ustvarjali takole:

JELENČKI
četrtek, 7. 12. 2023, ob 17. uri


Na ustvarjalnici bomo izdelovali unikatne lutke jelenčkov, srn, bambijev in pravljičnih bitij s katerimi bomo okrasili svoje smrečice ali pa bodo postali čisto posebne voščilnice.

Kulturno ustvarjalno društvo Galerija C.C.U. je bilo ustanovljeno leta 2010 in od takrat se ustvarja s polno paro. V kreativnem laboratoriju Galerije C.C.U. nenehno razvijajo nove možnosti in tehnike ustvarjanja in oblikovanja. Zato se pri podnevi in tudi ponoči veliko riše, reže, izdeluje, oblikuje, kipari, šiva, predeluje in reciklira. Ustvarjanje v Galeriji C.C.U. temelji na uporabi naravnih materialov in predvsem na recikliranju rabljenih ali odpadnih materialov kot so papir, karton, embalaža ter tekstil.

V KUD Galerija C.C.U poskrbijo za idejno zasnovo, pripravo in izvedbo zanimivih ter inovativnih interdisciplinarnih ustvarjalnih delavnic za otroke, mlade in odrasle. Njihove raznovrstne kreativne delavnice potekajo pod okriljem določene teme, a so zasnovane in vodene tako, da ima vsak udeleženec popolno podporo pri ustvarjanju nečesa novega, da riše, oblikuje ali izdeluje, kar ga najbolj zanima in veseli. Tako spodbuja inovativnost in originalnost. Vsaka ustvarjalnica je nov ustvarjalni projekt, kjer z inovativnimi pristopi in tematikami spodbuja razvijanje ustvarjalnega mišljenja, kreativnosti, domišljije ter ustvarjalne svobode sodelujočih. 

 

« Napovednik|Za otroke

Center kulture Španski borci, Zaloška 61, 1110 Ljubljana
Blagajna je odprta med delavniki od 17. do 19. ure ter uro pred prireditvami.
blagajna@spanskiborci.si / tel.: +386 (0)1 620 87 90

 

Delavnico vodita Mateja Herbst in Nana Polajnar Vesel.

Delavnica je del projekta Ustvarjalnice z Galerijo C.C.U., ki ga sofinancira Mestna občina Ljubljana.


Galerija Internacionala s teraso

Trajanje: 120 minut

Vstopnice:
Vstop prost. Prijave na: galerija.ccu@gmail.com.

 

Center kulture Španski borci
Zaloška 61
1110 Ljubljana

Blagajna:
+386 (0)1 620 87 90

Uprava:
+386 (0)1 620 87 84

Email:
info@spanskiborci.si

Zemljevid

Kako do nas