ŽIGOLO S.P

ŽIGOLO S.P

Domen Valič v monokomediji ŽIGOLO S.P

Monokomedija Žigolo s. p. (pomeni Žigolo se plača) je zabavna zgodba o zapeljevanju. Hudomušni, samovšečni in na trenutke malenkost arogantni žigolo nam na humoren način pove, kaj vse se pri ženski sme, kaj gre in kaj nikakor ne. Je pravi leksikon zapeljevanja, ki moškim po moško razloži to, kar jim ves čas govorijo tudi ženske, pa jih seveda ne razumejo. In ženskam točno tisto, kar bi rade slišale od moških.

Pravi, da je osvojiti žensko lažje kot osvojiti Rožnik, da pa jo je dosti težje obdržati. Toda – zakaj bi si moški pri zdravi pameti tega sploh želel?! A ljubezen in zdrava pamet ponavadi ne hodita vedno z roko v roki kot zaljubljen par. Ljubezen pa se seveda lahko zgodi tudi najboljšim. In tudi najboljši se lahko zatreskajo v napačno. Kaj pa potem?


Domen Valič je študiral dramsko igro in umetniško besedo v letniku profesorjev Mileta Koruna in Matjaža Zupančiča. V ljubljanskem Mestnem gledališču se je ob končani fakulteti leta 2009 zaposlil kot redni član ansambla. Izven MGL smo ga med drugim lahko videli kot Ritona v predstavi Splendid Jeana Geneta (r. Senka Bulić, Mini teater, 2001). Poleg igralskih desk pa se je preizkusil tudi na ekranu: v filmu Skriti spomin Angele Vode Maje Weiss je odigral vlogo Janeza Špindlerja (Kulturno umetniški program TV Slovenija, 2008), bil je voditelj razvedrilne televizijske oddaje Parada, na POP TV ga je bilo možno spremljati v telenovelah Usodno vino, Reki ljubezni ter slovenski humoristični seriji Ja, Chef!

« Napovednik|Ples in gledališče

Center kulture Španski borci, Zaloška 61, 1110 Ljubljana
Blagajna je odprta med delavniki od 17. do 19. ure ter uro pred prireditvami.
blagajna@spanskiborci.si / tel.: +386 (0)1 620 87 90

 

Avtorja: Matej Mijatović, Domen Valič
Produkcija: Matej Mijatović


Velika dvorana

Trajanje: 60 minut

Vstopnice:
19€ v predprodaji, 23€ na dan dogodka

 

Center kulture Španski borci
Zaloška 61
1110 Ljubljana

Blagajna:
+386 (0)1 620 87 90

Uprava:
+386 (0)1 620 87 84

Email:
info@spanskiborci.si

Zemljevid

Kako do nas