Kako do nas?

Z mestnim avtobusom

S središčem mesta, do katerega je cca 3 km, je kulturni center Španski borci povezan z avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa številka 2, 9, 11, 11B, 11N, 20Z in 25. (izstopite na postajališču tržnica Moste) ter 5, N5 in 22 (postajališča v bližini). Prečkate Zaloško cesto in pridete do tržnice Moste, kjer boste videli tudi vhod v Španske borce.

S kolesom

Iz centra mesta pridete do nas tako, da se peljete najprej po Slovenski cesti, nato pri Metalki zavijete desno na Dalmatinovo ulico, se peljete mimo hotela Turist in nato naravnost po Ilirski cesti, na koncu na križišču zavijete desno in v naslednjem križišču levo na Zaloško cesto. Nadaljujete pot naravnost naravnost mimo Kliničnega centra, po cca. 1.5 km boste na levi strani zagledali tržnico Moste in Španske borce.

Izsposoja električnih avtomobilov Avant2Go

Pred gledališčem se nahaja tudi dvoje parkinih mest za električne avtromobile Avant2Go.

Z avtom

Ljubljansko obvoznico zapustite na izvozu Ljubljana – Vzhod in sledite oznakam za Center. Po približno 2.5 km vožnje po Zaloški cesti proti centru boste pred Španskimi borci. Neposredno pred Španski borci in v okolici so površine za plačljivo parkiranje (plačilo na parkomatih).

Z vlakom ali medkrajevnim avtobusom

Z glavne železniške postaje se do Španskih borcev pripeljete z avtobusom 9 (smer Štepanjsko naselje) ali 25 (smer Zadobrova) Če želite, lahko greste tudi na krajši sprehod po Masarykovi cesti do križišča z Njegoševo cesto, nato pa v križišču z Zaloško cesto zavijete levo in nadaljujete. Po cca 1.5 km boste na levi zagledali Španske borce.

 
 


Center kulture Španski borci
Zaloška 61
1110 Ljubljana

Blagajna:
+386 (0)1 620 87 90

Uprava:
+386 (0)1 620 87 84

Email:
info@spanskiborci.si

Zemljevid

Kako do nas