Ples in gledališče

26. maj

10:00 / Ples in gledališče / Velika dvorana

Gibališče se predstavi

Gibališče se predstavi je zaključni ples letošnje sezone, na katerem se bodo predstavile vse tri skupine gibališča. Skozi raziskovanje, iskanje giba ter spodbujanje individualnih plesnih kreacij so se med nami spletle barvite vezi, vabimo vas v našo družbo, da se med njih vpletete še vi.

29. maj

20:00 / Ples in gledališče / Velika dvorana

Neforma 64

V 64. Neformi bomo prvič preizkusili idejo RE-DO. Kuratorja bosta izbrala 8 edicij iz preteklih štirih let Neforme in ustvarjalce ponovno k sodelovanju. Predlagata jim neizvedljivo: ponovitev improvizacije, ki so jo že izvedli.

2. junij

19:00 / Ples in gledališče / Velika dvorana

Posla mene moja mati zaigrati

SKUD Vidovdan se bo predstavilo s petimi starostno definirami plesnimi skupinami. Vsaka skupina, veteranska, izvajalna, pripravljalna, mladinska in otroška, bo odplesala splet(e) tradicionalnih plesov, ki so jih marljivo pripravljali zadnje leto. Poleg plesnih skupin, se nam bo predstavila tudi ženska pevska skupina SKUD Vidovdan in gostje koncerta GKUD »Kosta Abrašević«, ki prihajajo iz Bačke Palanka, Srbija.

3. junij

19:00 / Ples in gledališče / Velika dvorana

Tvoj bodoči bivši mož

Vid Valič bi se rad poročil. Že od nekdaj. Ampak, kaj narediš, če se hočeš poročiti, pa ne najdeš prave? Kaj narediš, če najdeš pravo, pa se ona noče poročiti s tabo? Kaj narediš, če zasnubiš 20 žensk v dveh letih in ti vsaka reče NE?! In kaj narediš, če ti kakšna dejansko reče DA?

 
 
 

Center kulture Španski borci
Zaloška 61
1110 Ljubljana

Blagajna:
+386 (0)1 620 87 90

Uprava:
+386 (0)1 620 87 84

Email:
info@spanskiborci.si

Zemljevid

Kako do nas