Novice

Predstava Telo glasu 8. 11. odpade

6. november / Novice

Obiskovalce obveščamo, da predstava Irene Tomažin Telo glasu, ki naj bi bila na sporedu v nedeljo, 8. 11., ob 20. uri v okviru festivala Neposlušno, odpade zaradi poškodbe.

Iščemo statiste

Iščemo statiste!

2. november / Novice

Zavod EN-KNAP na ogled predstave Veter, pesek in zvezde, ki nastaja po predlogi Antoina de Saint-Exupéryja, vabi statiste, ki jih zanimajo plesne predstave in njihova produkcija. Prvi dve vaji z udeležbo bosta 3. in 4. novembra med 15.00 in 17.00 uro v Centru kulture Španski borci.

EnKnapGroup odpira jubilejno Borštnikovo srečanje

EnKnapGroup odpira jubilejno Borštnikovo srečanje

13. oktober / Novice

15. oktobra ob 20. uri bo čast otvoritve osrednjega slovenskega gledališkega festivala Borštnikovo srečanje, ki je letos vstopil v svoje jubilejno 50. leto obstoja, pripadla mednarodnemu plesnemu ansamblu EnKnapGroup. Ta bo na velikem odru SNG Maribor uprizoril gledališko plesno predstavo...

Vabilo k prijavam na VII PLESNO NACIONALO in k prijavi projektov za koprodukcijsko sodelovanje

Vabilo k prijavam na VII. PLESNO NACIONALO in k prijavi projektov za koprodukcijsko sodelovanje

21. september / Novice

Nacionala bo potekala v soboto, 17. oktobra 2015, v Španskih borcih. Prijave sprejemamo do 7. oktobra 2015 z izpolnjenim spletnim prijavnim obrazcem.

EnKnapGroup odpira 10 festival Front sodobnega plesa

EnKnapGroup odpira 10. festival Front@ sodobnega plesa

1. september / Novice

2. 9. se z didaktično plesno predstavo Iztoka Kovača Pozor Hud Ples 2: Vrnitev Legend v izvedbi EnKnapGroup v Murski Soboti začenja 10. festival Front@ sodobnega plesa. Predstavo Pozor Hud Ples 2: Vrnitev Legend bomo lahko 12. septembra lahko videli tudi v Španskih borcih v okviru otvoritve...

Svetovna premiera Fobije na festivalu Noorderzon

Svetovna premiera Fobije na festivalu Noorderzon

19. avgust / Novice

20. 8. ob 21. uri se bo s svetovno premiero plesne predstave Fobija, katere koproducent je Zavod EN-KNAP, začela 25. edicija festivala enega najodmevnejših evropskih festivalov uprizoritvenih umetnosti, Noorderzon v nizozemskem Groningenu.

Adrienn Hd ter Guy Nader in Maria Campos sodelujejo z EnKnapGroup

Adrienn Hód ter Guy Nader in Maria Campos sodelujejo z EnKnapGroup

23. junij / Novice

V Španskih borcih bomo med 23. in 26. junijem gostili madžarsko koreografinjo Adrienn Hód, med 26. in 28. avgustom pa libanonskega koreografa Guyja Naderja in koreografinjo Mario Campos. Uveljavljeni koreografi mlajše generacije bodo letos vodii plesno delavnico, maja prihodnje leto pa z...

Plesna mreža Aerowaves vabi k prijavam

Plesna mreža Aerowaves vabi k prijavam

10. junij / Novice

Plesna mreža Aerowaves sprejema prijave mladih plesnih avtorjev za svoj izbor dvajsetih ustvarjalcev, ki jih bo predstavljala v letu 2016 (Aerowaves Twenty). Izbrani ustvarjalci bodo imeli priložnost svoje delo predstavljati preko mreže Aerowaves, medtem ko partnerji mreže lahko izbirajo dela,...

Fobija v predprodaji Ljubljana Festivala do 15 6

Fobija v predprodaji Ljubljana Festivala do 15. 6.!

3. junij / Novice

Fobija, ki je bila premierno predstavljena 21. maja v Španskih borcih, bo v Sloveniji ponovno na ogled 7. septembra ob 20. uri v Križankah v okviru 63. Ljubljana Festivala. Predprodaja vstopnic je podaljšana do 15. junija!

VABILO PROGRAMSKIM PODIZVAJALCEM ŠPANSKIH BORCEV

VABILO PROGRAMSKIM PODIZVAJALCEM ŠPANSKIH BORCEV

28. maj / Novice

Vladne in nevladne organizacije, društva, zavode in posameznike vabimo k sodelovanju pri soustvarjanju programa Španskih borcev v sezoni 2015/16 in do do 31. 12. 2016. Prijave je treba oddati najkasneje do vključno 19. junija 2015.

12 / 19
 

Center kulture Španski borci
Zaloška 61
1110 Ljubljana

Blagajna:
+386 (0)1 620 87 90

Uprava:
+386 (0)1 620 87 84

Email:
info@spanskiborci.si

Zemljevid

Kako do nas