Sobotne ustvarjalnice s KUD Galerijo C.C.U.

Sobotne ustvarjalnice s KUD Galerijo C.C.U.

Ustvarjalne delavnice za otroke

KUD Galerija C.C.U. v Španskih borcih otrokom in mladim omogoča razvijanje in negovanje ustvarjalnosti na svojem pestrem naboru delavnic. Vodita jih Mateja Herbst in Simon Drofelnik, ki premoreta dolgoletne izkušnje. Pridružite se nam, zabavno je!

Število mest za ustvarjalne delavnice je omejeno, prijave sprejemamo na: galerija.ccu@gmail.com ali po telefonu: 031-307-383 (Mateja), 040-572-926 (Simon).

*KUD Galerija C.C.U. si pridržuje pravico do spremembe programa.
 

__________________________________________

Sobotne ustvarjalnice skrivajo marsikatero presenečenje. Na delavnicah poleg veselja do ustvarjanja širimo tudi bralno kulturo. Z inovativnimi pristopi in tematikami spodbujamo razvijanje ustvarjalnega mišljenja, kreativnosti in domišljije. Z obravnavo kakovostnih slikanic, ki nam služijo kot ustvarjalno izhodišče, otrokom približamo veselje do branja. Vsako soboto je na sporedu nova knjiga in nov ustvarjalni projekt, s kotičkom za prosto slikanje pa omogočamo popolno ustvarjalno svobodo.

*V sodelovanju z Založbo Ocean vsako soboto s knjigožrebom enemu udeležencu podarimo knjigo.27. 10. : ČAROVNIŠKO VILINSKA USTVARJALNICA – Na tradicionalni ustvarjalnici bomo najprej prisluhnili pravljici, nato pa bomo izdelovali čisto prave čarovniške in vilinske klobuke.

3. 11. : ZZZIMSKI ZZZASPANCI - V naravi se v tem času marsikatero bitje pripravlja na zimsko spanje. V domišljijskem svetu pa ni nič drugače. Ustvarili si bomo čisto svoje domišljijsko bitje, ki bo sprva radovedno zrlo v svet, mi pa ga bomo pobarvali. Ko bo bitjece pripravljeno mu bomo izdelali odejico ali ozimnico in že bo potonil v zimsko spanje, mi pa mu bomo zaželeli lepo potovanje v sanje. Delavnico vodita Tina Hribar Dragar in Mateja Herbst.

10. 11. : MAGIČNI NAKIT - Na Sobotni ustvarjalnici bomo najprej prisluhnili pravljici, nato pa bomo z unikatno poslikavo trakov ustvarjali prav poseben nakit za vse priložnosti in okuse.
Delavnico vodita Simon Drofelnik in Mateja Herbst.

17. 11. : AMULETI CeCeUji - Na Sobotni ustvarjalnici bomo najprej prisluhnili pravljici, nato pa bomo s pluto, preobraženo v zanimive oblike, ustvarjali pisana čudežna bitja, ki nas bodo razveseljevala in nam prinašala srečo.

24. 11. : ZIMSKA LUTKOVNA USTVARJALNICA – VSAKA MAČKA KDAJ OBIŠČE TUDI MAČJE DRSALIŠČE! Najprej bomo prisluhnili pravljici, zatem pa bomo izdelovali priljubljene knjižne junake, jim obuli drsalke in se podali na pravo Mačje drsališče.

« Napovednik|Za otroke

Center kulture Španski borci, Zaloška 61, 1110 Ljubljana
Blagajna je odprta med delovniki od 17. do 19. ure ter uro pred prireditvami.
blagajna@spanskiborci.si / tel.: +386 (0)1 620 87 90

 

Avtorji: Mateja Herbst in Simon Drofelnik

Produkcija: KUD Galerija C.C.U.


17. november 2018 ob 10:00

Bralnica

Trajanje: 120 minut

Vstopnice:
7 eur na delavnico (prva sobotna delavnica je brezplačna)

Ostali datumi

24. november ob 10:00, Bralnica

 

Center kulture Španski borci
Zaloška 61
1110 Ljubljana

Blagajna:
+386 (0)1 620 87 90

Uprava:
+386 (0)1 620 87 84

Email:
info@spanskiborci.si

Zemljevid

Kako do nas