Sobotne ustvarjalnice s KUD Galerijo C.C.U.

Sobotne ustvarjalnice s KUD Galerijo C.C.U.

Ustvarjalne delavnice za otroke

Ustvarjalne delavnice pod vodstvom Simona Drofelnika in Mateje Herbst iz Galerije C.C.U. otrokom vsakič ponujajo nov in vznemirljiv ustvarjalni projekt za razvijanje ustvarjalnosti, na voljo pa je tudi kotiček za prosto slikanje.

V septembru se na spored vračajo Sobotne ustvarjalnice z Galerijo C.C.U., ki skrivajo marsikatero presenečenje. Na delavnicah poleg veselja do ustvarjanja širimo tudi bralno kulturo. Z inovativnimi pristopi in tematikami spodbujamo razvijanje ustvarjalnega mišljenja, kreativnosti in domišljije. Z obravnavo kakovostnih slikanic, ki nam služijo kot ustvarjalno izhodišče, otrokom približamo veselje do branja.
Vsako soboto je na sporedu nova knjiga in nov ustvarjalni projekt, s kotičkom za prosto slikanje pa omogočamo popolno ustvarjalno svobodo.

*V sodelovanju z Založbo Ocean vsako soboto s knjigožrebom enemu udeležencu podarimo knjigo.

Število udeležencev na delavnicah je omejeno, zato sprejemajo prijave na: galerija.ccu@gmail.com in po telefonu 031 307 383 (Mateja) in 040 572 926 (Simon)

 

9.9. SONČNA USTVARJALNICA (za vse generacije) - Na ustvarjalni delavnici bomo izdelovali male pisane sončnice z mozaično sredico. (POZOR: tokratna delavnica sodi v sklop otvoritve jubilejne sezone v Centru kulture Španski borci in je brezplačna)

30.9. AMULETI - Na tokratni ustvarjalnici bomo s pluto, preobraženo v zanimive oblike, ustvarjali pisana čudežna bitja, ki nas bodo razveseljevala in nam prinašala srečo.

« Napovednik|Za otroke

Center kulture Španski borci, Zaloška 61, 1110 Ljubljana
Blagajna je odprta med delavniki od 17. do 19. ure ter uro pred prireditvami.
blagajna@spanskiborci.si / tel.: +386 (0)1 620 87 90

 

Avtorji: Mateja Herbst in Simon Drofelnik

Produkcija: KUD Galerija C.C.U.

7 eur na delavnico


Bralnica

Trajanje: 90 minut

 

Center kulture Španski borci
Zaloška 61
1110 Ljubljana

Blagajna:
+386 (0)1 620 87 90

Uprava:
+386 (0)1 620 87 84

Email:
info@spanskiborci.si

Zemljevid

Kako do nas